Секој апартман располага со простор за дневен престој и комплетно опремена кујна, 2 спални соби и уредено дворно место.
- клима уред
- фрижидер и кујнски додатоци
- чадори
- фен за коса
- кабелскаска телевизија
- Wi-Fi интернет.

 Дома

Апартмани

Галерија

Инфо

Контакт